Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 04-09-2011 19:10:10
Vakantie & Reizen

Starfbaar?

[quote=eva369 schreef op dinsdag 30 aug 2011, 15:23]in dit geval zou ik als vrouw wel doorzetten een huisje in de vs te kopen, en dan in een staat waar ze de alienation of affection wet kennen. dan kun je de minnares van je man aanklagen voor het wegstelen van hem.

http://en.wikipedia.org/wiki/alienation_of_affections">wiki

los van het feit dat dit een amerikaanse wet is; het is wel de minnares die toch, naar mijn idee wil weten wat er te halen valt (al beweert ze dat ze allebei: de vreemdganger dus ook) niets willen. waarom beheert meneer eigenlijk zijn eigen geld niet en laat ts hem overkomen alsof hij onder de plak zit? zeker weer begonnen als: "mijn vrouw begrijpt me niet". overigens is het maar goed dat die wet hier niet is (weer zover als ik weet) maar nogmaals aapie85, waarom gaat die "lover" van jou dan niet weg bij zijn echtgenote? ik denk het antwoord wel te weten, maar zou dat toch van aapie willen horen.