Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elsbeth_1 - 04-09-2011 21:14:57
Vakantie & Reizen

Verkoopdemonstraties en reisjes

Ook wij willen onze ervaring vanuit drente hier melden n.a.v. een uitnodiging van mercator omdatdat wij genomineerd waren als winnaar van een akai stere-set.
maar het ging bij iedereen de neus voorbij. er werd wel gezegd dat degene die zich het vriendelijkst opstelde naar het personeel dat zij de set mee naar huis kregen.
we hadder er eerlijk gezegd ook niet echt op gerekend want we kenden de verhalen al zo' n beetje. het was hen alleen om de verkoop te doen van behoorlijk dure producten. er meldde zelfs een mevrouw dat haar vriendin al eerder een apparaat had gekocht waarna ze hartklachten had gekregen. hier zijn we ook behoorlijk van geschrokken, juist omdat we dit al eerder hadden gelezen op internet en dit bijna niet konden geloven.
wij zijn daarna ook maar gauw vetrokken en willen de mensen toch wel waarschuwen voor de misleidende uitnodiging dat zij genomineerd zijn als winnaar. er is dus helemaal geen winnaar, als je maar heel lief was en denken wij zelf - dus veel kopen - dan was je de gelukkige bezitter van deze set.
maar ja, wij in drente zeggen altijd, eerlijkheid duurt het langst. oude mensen in de maling nemen is geen kunst natuurlijk, zij zijn deze harde maatschappij niet gewend en zijn blij er even uit te zijn.
verkopen, oké maar dan wel op een oprechte manier zonder misleiding nauurlijk.