Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hans57
hans57 - 05-09-2011 11:22:56
Geldzaken & Recht

Briefwisseling notaris.

[quote=bruin58 schreef op maandag 5 sep 2011, 10:03]marcel 75,

je zegt dat de notaris geen postbode is maar wanneer ik haar post toe stuur gaat de notaris deze post in aangepaste versie door sturen naar de andere erfgenamen en waar ik dus geen inzage in heb. u hebt het iedere keer maar over geheimhoudingsplicht dus dit houdt vervolgens ook in dat mijn brieven in aangepaste vorm door de notaris mogen worden doorgestuurd zonder mij de aangepaste versie te laten zien.

en als de notaris geen postbode wil spelen had deze dat eerder moeten aangeven want de genoemde problemen waren,voordat de notaris de klus aannam,al bekend. maar eerst de klus binnen halen tegen een tarief van €150 per uur en vervolgens alles op z'n beloop laten. ik zou wel postbode willen zijn tegen dit tarief.

laat die notaris nu gewoon zijn werk doen . let op op elke brief die u stuurt moet de notaris reageren en dat kost weer geld.
moet de notaris echter werk doen speciaal voor u dan bestaat de kans dat u daarvan de rekening krijgt en deze kosten niet worden gedeeld over de andere erfgenamen.
hij brengt deze kosten in mindering op uw erfdeel
en wat betreft dat perceel bos zelf kopen voor een hoger bod de opbrengst gaat toch verdeeld worden over de erfgenamen en dus krijgt u weer een deel terug.
later dit perceel verkopen als de tijd er goed voor is