Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sijbrandvonk - 05-09-2011 16:33:53
Geldzaken & Recht

Boeterente

Hallo courier
bedankt voor je reactie, wat je hebt voorgesteld om een uitgebreide specificatie op te vragen hoe ze op die boetenberekening komen heb ik reeds gedaan, dit had ook dhr cape breukelaar mij aan geraden.
ik heb deze ontvangen maar zelf kan ik hier geen wijs uit en mijn accountant ook niet deze zit wel zo ingewikkeld in elkaar dat deze voor gewoon normale mensen niet is te begrijpen, daarom heb ik de hulp van het kifid ingeroepen maar een antwoord hierop heb ik nog niet ontvangen maar dat kan ook nog niet want ze hebben het daar razend druk dus dat zal nog wel even op zich laten wachten, mijn accountant had overigens de zelfde sugestie over het rente verschil als u daarom begreep hij het ook niet, ik betaalde een rente percentage van 5,45% en deze zal niet ver uit een lopen met de nu geldende rente.
m.v.g.
sijbrand