Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snafu - 06-09-2011 14:06:03
Auto & Vervoer

Boete in italië

Ik zou het gewoon negeren en afwachten of cjib er mee komt.

indien niet (daar reken ik wel op) is het risico alleen:
1) ooit weer italie binnenkomen; openstaande boete betalen : dit is alleen als het vergrijp a) ernstig (lees duur) is en b) het sowieso door de nationale politie/ovj is geregistreerd ... aangezien het door de lokale stads politie mbt gemeente regels (maw het is een lokale gemeente belasting!) is geregistreerd , schat ik in dat er niets loos is.

2) zolang er geen vervolgbrief uit italie komt met verhoging op verhoging ...laat het op zn beloop. stel je komt weer in bologna en je wordt daar weer eens aangehouden, dan wellicht die boete uit het verleden betalen zonder extra onkosten.


3) let wel jij kent geen italiaans. dus van jou kan niet geeist/verwacht worden dat je deze brief überhaupt begrijpt. je hebt het weggegooid omdat je meende het was een reclame folder over pizzarestaurants of zo.
(echt waar, zo werken internationale advocaten ook: zonder vertaling werkt niets).
vanwege vertalingskosten zullen de italianen nooit de brief in het nederlands (want je kent natuurlijk ook geen engels ) vertalen.
daarvoor is er die afspraak met het cjib..komt er niks, dan is er ook niks.