Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 06-09-2011 17:50:36
Auto & Vervoer

Boete in italië

[quote=nbw schreef op dinsdag 6 sep 2011, 02:34]ergo ik was ietwat voorbarig. blijkbaar is de vraag nu.komt het boetegeld wel daar terecht als bedoeld of is het sponsorren van oplichting? je erkend je stomme onbedoelde overtreding in ver weg italie maar twijfeld over de geldigheidheid ervan.

mijn eerdere reactie was wellicht naief. maar als ik in ons land een bekeuring krijg betaal ik.rij ik in het buitenland en doe daar iets fout betaal ik. heb 60.000 miles in usa gereden.. doe je daar gekke dingen of probeer je uit te komen voor een penalty fine van een andere state moet je vooral daar niet terugkomen. 1 tot 5 jaar zonder pardon.parkeerbon is niet zo erg.1-2 maand als je geen geld hebt of niet betaald.

ten eerste betitel ik mijn overtreding niet als stom, daarnaast twijfel ik ook niet over de geldigheid ervan, waar jij dat leest is mij een compleet raadsel. verder probeer ik ook niet onder mijn boete vandaan te komen, ik snap niet waar je deze informatie vandaan haalt, kennelijk hoor je stemmen in je hoofd, maar ik kan je verzekeren, ik ben het niet! wat ik aangeef, is dat de boete terecht is, maar ik deze inderdaad gewoon netjes op mijn deurmat verwacht, of niet soms? of ga jij blindelings naar een website om daar iets te betalen. het enige wat ik verwacht is een acceptgiro en een betaalrekening waar het gestort kan worden.

@donna, verder doet het er niet echt toe, gebeurd is gebeurd, eigen fout, helaas. ach ik lig er niet echt heel wakker van, vroeg mij alleen af of boetes vanuit het buitenland daadwerkelijk geïnd worden en hoe dat gaat gebeuren, wat voor tijdsbestek etc. etc.