Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 06-09-2011 20:35:03
Auto & Vervoer

Boete in italiƫ

[quote=donna53 schreef op dinsdag 6 sep 2011, 18:40]op alle goed bedoelde adviezen heb je commentaar. als je je niets wilt aantrekken van de adviezen waarom open je dan dit topic?
je hebt duidelijk al je eigen idee erover dus waarom dan nog om inlichtingen vragen?
en je antwoord op nwb is gewoon onbehoorlijk.


ik vraag om inlichten betreffende de afhandeling van de boete, dat is wat ik feitelijk vraag. dat ik de boete zal moeten betalen staat als een paal boven water, verder wordt er aangegeven, dat ik kennelijk twijfel over de geldigheid, mijn vraag is dan, waar ik dat aangeef, nergens geloof ik. als ik naar het antwoord van snafu, marop, diumege, robert en vladja kijk, zie ik inderdaad antwoorden die ter zaken doende zijn. hartstikke goed bedoeld de adviezen van de rest, bedankt, zo is het niet bedoeld.

alleen van nbw krijg ik een beetje jeuk, de eerste reactie is:

wat een rare vraag. je hebt een boete gekregen en je hebt rondgevraagd en die boete was terecht. achteraf. nu wens je hier te horen of het niet betalen of ontvangen consequenties kan hebben. natuurlijk heeft dat gevolgen. betaal gewoon rekeningnummer op a4

wat een rare vraag, de vraag is niet raar, ik vraag alleen hoe het afgewikkeld wordt met de huidige berichtgeving.

de volgende berichtgeving is:
blijkbaar is de vraag nu.komt het boetegeld wel daar terecht als bedoeld of is het sponsorren van oplichting? je erkend je stomme onbedoelde overtreding in ver weg italie maar twijfeld over de geldigheidheid ervan.

ik geloof niet dat ik enkele aanleiding geef betreffende de geldigheid, of betreffende wel of niet een stomme overtreding is. het doet ook niet ter zake voor mij. vandaar, en goed bedoelde adviezen zijn altijd welkom.