Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 08-09-2011 13:30:26
Auto & Vervoer

Gazellekwaliteit niet meer zoals vroeger!

In 2004 een dure gazelle gekocht, probleem dat er over sommige dingen niet nagedacht leek.

zo bleef de fiets alleen op de standaard staan in een vrijwel windstille omgeving, op een zo ongeveer waterpas vlakke ondergrond, zonder fietstas met normale inhoud. heb op eigen kosten een andere, verstelbare standaard laten monteren, nb van een ander merk!

het gelzadel is meerdere keren stukgegaan, echt een flinke scheur, bij de derde vervanging bood de fietsenmaker me aan 1/3 van de prijs af te doen, maar ik zei: waar zie je me voor aan? het is nu zoveel keer stuk gegaan, waarom niet nog een keer? doe mij maar een gewoon zadel.... maar daar kreeg ik natuurlijk (of helaas) géén korting op.

ik kan vergelijken, want ik rijdt ook nog een gazellefiets van meer dan 60 jaar oud. oerdegelijk ding met zeer stevig frame en heerlijk (orgineel) zadel. inmiddels pittig prijzige onderhoudsbeurten aan gehad, maar ik zou hem niet willen missen.