Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
gotw - 08-09-2011 13:36:35
Auto & Vervoer

Gazellekwaliteit niet meer zoals vroeger!

In mei dit jaar een e-bike gazelle chamonix innergy gekocht.
alleen tot op vandaag alleen maar ellende.
het is begonnen dat trapondersteuning onvoldoende werkte. bij afstelling bleek dat versnelling niet correct was ingesteld en sensoren bijgeregeld.
motor maakt lawaai, zou in moeten lopen, tevens is het niet mogelijk met een gemiddelde snelheid tussen pakweg 15 en 20 km/h te rijden. motor duwt teveel vooruit en houd dan weer in. fiets rijdt hierdoor erg onrustig. blijkt dat 2 sensoren niet goed werken, door dealer nieuwe besteld, fiets week weg, en zou daarna hersteld moeten zijn.
niets is minder waar het probleem is nog steeds hetzelfde. ook de z.g.n. gouden accu geeft bij normaal gebruik, actiradius 60 km de geest, terwijl hij max 120 km moet meegaan. mogelijk door slechte werking motor.
door veel aandringen wordt nieuwe motor/voorwiel besteld. is nu 08-09 twee weken geleden en is nog steeds niet binnen, dus ook niet fietsen.
gazelle is bij mij gedegradeerd tot een derde rangs fietsen fabriek.
bij gazelle kan je je klachten niet kwijt je wordt doorgestuurd naar de dealer en deze moet het maar uitzoeken met gazelle.
ik heb er spijt van dat ik ooit een gazelle heb aangeschaft.