Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-09-2011 15:59:50
Geldzaken & Recht

Dringend geld nodig.. geld lenen??

Tenzij vragensteller een overval gaat plegen, zal hij/zij toch even geduld moeten hebben, want er is geen reguliere bank waar je het geld binnen 24 uur op je rekening hebt staan! zeker niet met een minimaal inkomen. voor mensen met een laag inkomen is de gkb de beste bank om een lening af te sluiten met reële rentetarieven.

de gkb stelt veel hogere eisen aan de kredietwaardigheid aan leners. ze houden daarbij nog veel meer rekening met andere schulden en verplichtingen dan een gewone bank. daarom duurt het verkrijgen van een lening daar dan ook nog langer dan bij een reguliere bank. die tijd heeft aanvrager niet, zoals blijkt het de vraagstelling. dus is het gkb in dit geval geen oplossing/geen behulpzaam antwoord op de vraag.

vladja