Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-09-2011 11:45:27
Elektronica & TV

No frost moet 1x per jaar 48 uur ontdooid worden

[quote=azyzam schreef op zaterdag 10 sep 2011, 11:32]ik heb mijn spullen op verschillende adressen onder moeten brengen :( niemand heeft zomaar ruimte voor de komplete inhoud van een vrieskast van een ander.
ook al zoiets vervelends dat je dus eens per jaar twee dagen al je spullen uit moet besteden, of hem tegen die tijd leeg moet eten.

ik begrijp dan hun kreet no frost niet en ook andere reageerders hebben geen problemen en spreken ook niet over "48 uur nog wel", ontdooien. in wat u schrijft over de gebruiksaanwijzing neem ik aan dat u dit thuis pas heeft gelezen, wat logisch is. en ieder jaar 1x schoonmaken is ook geen probleem, ware het niet dat u juist dat no frost had gekozen om ook dáár vanaf te zijn. gelukkig dat u uw produkten wel ergens hebt kunnen onderbrengen. maar helaas, een oplossing heb ik niet voor u.