Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

az
azyzam - 10-09-2011 12:51:49
Elektronica & TV

No frost moet 1x per jaar 48 uur ontdooid worden

Gisteravond om 7 uur heb ik de stekker er uit getrokken, ik heb om het uur even gekeken of er al water uit liep, en dat droog gemaakt met een badhanddoek.
er kwam eigenlijk helemaal niet zoveel uit.

het ijs wat zich onderin gevormd had produceerde eigenlijk het meeste water. toen ik om ongeveer 1 uur mijn bed in dook was de kast nog droog.
dat was dus na 4 uurtjes.
toen ik vanochtend keek om 10 uur was hij nog steeds droog.
dit betekent dus dat er geen noemenswaardige ijsvorming op de verdamper gezeten kan hebben.

wat dus eigenlijk wil zeggen dat hij niet 48 uur uit hoeft te staan en ik er geen foute dingen mee heb gedaan, zoals de deur lang open laten staan en er warme zaken in zetten. wat ik ook niet doe zoals ik al zei.

volgens mij is er iets defect anders zou dit nooit kunnen gebeuren.
ik ga volgende week kijken of er zich opnieuw ijs gaat vormen onder in de kast, en zo ja, dan bel ik aeg dat ze langs mogen komen om het ding na te kijken en een oplossing mogen bedenken voor dit probleem.

wordt sowieso vervolgd!