Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sijbrandvonk - 11-09-2011 14:07:45
Geldzaken & Recht

Boeterente

Goede morgen courier
hartelijk dank voor je uitleg, wat jij zegt over het kifid klopt helemaal, ik heb afgelopen week bericht gehad met een afwijzing waarin ze bevestiggen dat ze mij niet zien als een consument maar `dat ik handel in de uitoefening van mijn bedrijf en daardoor geen consument ben in de zin van dit artikel en daardoor niet ontvankelijk ben in mijn klacht,wat dit voor onzin is begrijp ik niet, ik heb daarom de klacht bij de geschillen commisie gedeponeerd, misschien heb ik daar meer geluk.
maar ik zal zeker een aangetekend schrijven met een uitgebreid relaas over mijn klacht naar de ing sturen en daarin vermelden dat ik alle rechten en sancties voor behoud, ik zal ook zeker een ontvangst bevestiging vragen, verder heb ik een rechtsbijstands verzekering welke ik zeker op de hoogte zal brengen mocht de geschillencommisie ook deze affaire niet willen behandelen.
voor de rest houd ik jullie zeker en vast op de hoogte over het verdere verloop aangaande deze kwestie, en mochten er nog meer mogelijkheden zijn of clienten van de ing die het zelfde mee hebben gemaakt en wat die er tegen hebben gedaan hoor ik dat graag, ik geef het niet op en ik ben met pensioen heb tijd zat en mijn adem is lang genoeg ha ha als ik maar blijf leven
m.v.g.sijbrand