Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 11-09-2011 14:16:39
Elektronica & TV

Ci+module

Daarvoor hoef je echt niet persé naar iemand toe. je kunt ook kijken op de upc site of het upc forum.

wat kan ik met de upc ci+ module?

met de upc ci+ module kunt u het volledige digitale zenderaanbod van upc ontvangen, inclusief hd-zenders, zonder dat u een mediabox nodig heeft. de upc ci+ module bestaat uit een speciale kaart en kaarthouder die in een ci+ geschikte televisie kan worden gestoken. u krijgt de module van upc in bruikleen.
het voordeel van de upc ci+ module is dat u digitale tv van upc kijkt zonder mediabox. ook een extra afstandsbediening en bekabeling (behalve de kabels, zoals een coaxkabel, die nodig zijn om uw televisie aan te sluiten) zijn niet meer nodig. de module maakt het ook eenvoudiger om digitale televisie van hoge kwaliteit te kijken op een 2e toestel. bijvoorbeeld in de slaapkamer, waar niet altijd ruimte is voor een mediabox.

aandachtspunten upc ci+ module
met ci+ heeft u geen beschikking over interactieve digitale televisie of pauzeermogelijkheden.
wilt u wel gebruik maken van deze opties? dan adviseren wij u om te kiezen voor een upc mediabox.
voor een goede werking van de upc ci+ module heeft u een televisie nodig die voldoet aan de internationale ci+ standaard en die door upc is getest.
op http://www.upc.nl/klantenservice/televisie/ci-plus/">upc ciplus, klik kunt u nagaan of uw tv-toestel aan de voorwaarden voldoet.
ci+ is alleen verkrijgbaar als losse digitale televisiedienst. ci+ maakt dus geen onderdeel uit van combinatiepakketten, zoals een alles-in-1 voordeelpakket.