Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ronvm
ronvm - 12-09-2011 15:56:42
Elektronica & TV

Ziggo 1 september na overzetting hangende zenders

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 12 sep 2011, 15:06]ziggo verplicht zijn klanten om digitale tv af te nemen (per 1-9) en versoberd zo het analoge abonnement dat de mensen wel digitaal moeten gaan kijken.
alle klanten van ziggo hebben dus nu een digitaal tv abonnement, dat maakt het makkelijk om binnen afzienbare tijd de stekker uit analoog te trekken.. en ja dat is achterbaks en niet netjes, maar als monopolist heb je weinig te vrezen.

ook is het netwerk van ziggo helemaal nog niet klaar voor al dit extra dataverkeer, vanaf eind oktober zullen dat veel klanten gaan merken.. of je hebt het geluk in een rustigere regio te wonen.....

wat is dit nou voor een stemming makerij? ik heb nergens last van (noord-holland) en klaag dus ook niet. maar om nou te zeggen dat per 01-10 mensen last gaan krijgen van het netwerk wat nog niet berekend zou zijn op de capaciteit gat me wel een brug te ver. ik neem aan dat je alle ins en outs kent bij ziggo? niet? goh, dat verbaasd me nou...waarom oordeel je dan zo hard?
er zijn gerust mensen die storing hebben omdat o.a. de juiste indeling niet gevonden kan worden, maar zoals sommige 'deskundigen' hier zeggen "kijken of alles goed aangesloten is" is wel een van de slechtste adviezen. of zal na 01-09 toch de stekkers niet helemaal goed meer vast zitten en op 31-08 nog wel? hmmm...interessant.