Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenika - 13-09-2011 08:04:52
Elektronica & TV

Ziggo 1 september na overzetting hangende zenders

Bedankt voor dit antwoord !!=ronvm schreef op maandag 12 sep 2011, 16:31:=jenika schreef op maandag 12 sep 2011, 16:27: ik woon in limburg. en ja ik heb veel storingen . zenderuitval, beeld deelt zich in blokjes. en op een slaapkamer ontvang ik de nederlandse zenders niet meer , en rtl 4 en 5 en sbs6 ook niet .tja

blokjes zijn 9 van de 10 keer een gevolg van een te zwak signaal. wellicht zit er beneden een splitter die het signaal naar beneden haalt. probeer eens de 'ber-waarde' uit te lezen...deze moet op '0' blijven staan. lees anders het http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=14960">forum er eens op na. ik heb een scrtaansluitng te kort om mijn ringleifing aan te sluiten (hoorapparaten) weet iemand raad??