Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mona lisa - 07-10-2011 15:11:05
Geldzaken & Recht

Woz en gratis bezwaar

Woz specialisten : niet aan te bevelen !!!!

vorig jaar heb ik de woz specialisten ingeschakeld (na raadpleging internet t.a.v. indienen van bezwaar) om te bemiddelen in de procedure. zij menen de procedure (kosteloos) voor je te kunnen voeren en krijgen dan een kostenvergoeding van de overheid om dit te doen. je moet hen wel machtigen hiertoe. ik heb de gronden van mijn bezwaar uitgebreid gemotiveerd aan hen toegelicht, kompleet voorzien van foto's van de omgeving.
je krijgt dan zeeeer moeizaam een respons en moet zelf ieder keer contact opnemen over de stand van zaken. gebleken is dat er helemaal geen voortgang in de zaak zit en als ik na een jaar wachten nog geen uitsluitsel heb, blijken ze de zaak helemaal niet in behandeling te hebben genomen en ben ik terug bij af. waardeloze woz specialisten dus!!! men propageert de bezwaren voor je te kunnen behartigen, maar feitelijk gaat het hen alleen om de subsidie die ze voor clienten kunnen vangen: daadwerkelijke dienstverlening ...ho maar. [edit - redactie]