Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 15-09-2011 16:13:43
Auto & Vervoer

Mening over het behandelen van een fiets

Een fiets is niet om te verplaatsen, maar die moet u verplaatsen. als u dan toch 'in overtreding' bent, moet u niet opkijken van een kapot zadel. eigenlijk mag u een fiets ook niet aan het stuur optillen, daarvan kan het stuur of alleen maar de handvatten losraken of stukgaan. tilt u hem ook niet bij het frame waar deze is gelast. als deze las niet goed is gemaakt dan kan de fiets zomaar in stukken in uw handen liggen. laat de fietsenmaker beloven dat hij de fiets ordentelijk en professioneel optilt bij elke reparatie, er kan namelijk van alles stuk gaan.
om dit alles te voorkomen is het misschien mogelijk om gewoon te gaan lopen en de fiets voor de sier te houden? voor lange afstanden kunt u de auto gebruiken, mits u deze niet verkeerd optilt. daarvan kan de bumper losraken.