Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 15-09-2011 16:58:35
Auto & Vervoer

Mening over het behandelen van een fiets

[quote=carrie schreef op vrijdag 9 sep 2011, 21:51]ik heb pas geleden een nieuw zadel gekocht in een fietsenwinkel, en daar werd gezegd, dat ik de fiets niet mocht optillen bij het zadel. het is dus inderdaad mogelijk, dat het met de tegenwoordige zadels niet meer mag, maar dan moeten ze dat er wel bij vermelden.
en terecht heeft carrie voor dit antwoord een rode duim gekregen, antwoord is correct en past een enkeling niet!
nieuwe fietsen hebben aan de bagagedrager, aan de zadelzijde, een soort handgreep zitten, om de fiets op te tillen. daar id de bagagedrager iets omhoog gebogen.
moet zeggen, dat ook ik wel eens valselijk beschuldigd ben van verkeerd gebruik van de fiets, een gazelle waar na een ½ jaar de lak spontaan afbladderde. het frame was enigszins gebogen, omdat ik regelmatig met mijn fiets tegen stoepranden aanreed.
maar het zadelverhaal is zeker niet uit de lucht gegrepen.