Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mv
mvouw - 15-09-2011 21:52:56
Auto & Vervoer

Mening over het behandelen van een fiets

De fietsenmaker waar u geweest bent heeft in dit geval helemaal gelijk!!
het zadel is inderdaad zo geconstrueerd dat deze krachten van boven goed kan opvangen middels de verbinding tussen zadeldek en zadelbrug. wanneer je de fiets echter aan dit zadeldek optilt is de kans groot dat het zadeldek op een gegeven moment van de zadelbug breekt. het nokje aan de voorkant is slechts een kunststof blokkade dat bij normaal gebruik geen krachten op hoeft te vangen.

uiteraard had de fietsenmaker dit wel gewoon voor garantie moeten vervangen en zelf zien te claimen bij batavus. de kans is zeer groot dat hij het zadel gewoon vergoed had gekregen.

mocht u in de toekomst de fiets toch zonodig toch bij het zadel moeten/willen oppakken, doe dit dan in ieder geval aan het ijzeren gedeelte mits dit onder het zadel zit.