Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terp86-3 - 16-09-2011 12:06:32
Computers & Telefonie

Rekening vakantie internet van hi

Ik heb de specifcatie van het internetgebruik van hi ontvangen en dit bevestigt alleen maar dat hi het niet bij het juiste eind heeft.

vanaf de avond dat ik een sms ontving dat ik 80% van mijn data had gebruikt is het verbruik vanaf dat moment in rekening gebracht. maar volgens de specificatie was het limiet nog lang niet verbruikt. dit blijkt ook uit het feit dat het totale verbruik, dus inclusief het in rekening gebrachte verbruik, nog onder de 100 mb ligt. zelfs met een afronding van 100 kb per sessie.

ook is het zo dat hi aangeeft dat wanneer het limiet van 100 mb is bereikt de verbinding voor data automatisch stopt. wil je dan verder gaan moet je een sms met "ja" sturen naar 1330.

in het verhaal van hi kloppen er dus 2 beweringen niet:

de verbinding stopt niet automatisch wanneer het limiet is bereikt en ze gaan al in rekening brengen binnen het verbruikte limiet.

groet rené