Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 18-09-2011 18:49:47
Computers & Telefonie

Programma installeren

Hoi hoi,
op de harde schijf (c) staat 2863 mb, beveiliging (d) 1694 mb. nog een partitie met 204mb en 8 mb (en het is een lifetec van aldi uit het jaar ''kruik'')
totaal dus 4769 mb. dat is niks natuurlijk, maar xp heeft maar 1085 mb vrije ruimte nodig. vandaar dus mijn vraag of ik ''ongestraft'' de partitie van ''beveiliging'' kan vervangen door het xp programma en of het dan opstart met xp of dat het dan helemaal niks meer doet.
ik was met de cd rom tot de partities gekomen en toen gestopt, maar als ik nu de computer op start, komt er '' opstarten met microsoft windows en daaronder windows setup'' te staan. dan moet ik kiezen tussen de twee besturingprogramma's. als ik dan niet snel genoeg ''windows'' aanklik gaat de computer weer proberen het programma er op te zetten wat dus niet kan.
dat krijg ik er nu ook niet meer af. heb al gekeken op de harde schijf.
dus nu heb ik twee vragen dus..............................(beetje dom?)