Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 19-09-2011 14:08:26
Geldzaken & Recht

Foto priveterrein

[quote=tenormin schreef op maandag 19 sep 2011, 13:17]mosterdpot, waarschijnlijk heb je wel gelijk, "maar trots op mezelf" is integendeel. (je kunt eigenlijk niet verder van de waarheid wat dat betreft afzitten). doet niet ter zake. maar door schade en schande wijs geworden was dit een reactie mijnerzijds wat te maken heeft met inderdaad achterdocht, niet aangeboren maar aangeleerd. kijk, we zitten allen anoniem voor de p.c. en kunnen vragen en antwoorden. geef gelijk toe dat ik me "te persoonlijk" uitdrukte, wat te maken heeft met het feit dat ik de (sorry om het te zeggen) b.n.'s die ik ken er veel last van hebben, wat jij schrijft dat je prachtige plaatjes schiet kwam dan niet in mijn hoofd op en wat uiteraard wel heel normaal is. dat je dus mooie foto's maakt bedoel ik dan. het blijft natuurlijk wel individueel: hoe de één een vraag leest en de ander.
nu snap ik de rode duimpjes niet, tenormin is man/vrouw genoeg om te vertellen dat alles mogelijk wat te persoonlijk was gesteld, deed gewoon een stapje terug en in mijn ogen verdient dat juist een duim omhoog, die hij/zij van mij ook krijgt.
tenormin, voor mij blijft staan dat ik gelukkiger leef zonder al te veel achterdocht, ook al kan ik heel veel redenen en teleurstellingen, zelfs extremiteiten, opgeven waarom ik wel achterdochtig zou 'moeten' zijn.
bedankt voor je open reactie.