Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2011 16:15:19
Geldzaken & Recht

Dringend geld nodig.. geld lenen??

Beste essy,
je hebt het over "snel geld nodig hebben".
je zegt niet waarom en waarvoor: heb je schulden? zit er een incassobureau of deurwaarder achter je aan? of is het iets anders (wat ik niet zo snel kan verzinnen), gaat het om een groot of maar een klein bedrag?
als het om schulden gaat en je hebt een incassobureau of deurwaarder achter je aan dan raad ik je aan naar het loket van de sociale dienst in jouw gemeente te gaan en daar je situatie uit te leggen en om advies te vragen. misschien kom je in aanmerking voor schuldhulpverlening. natuurlijk is dit niet van de ene op de andere dag geregeld en je schuldeiser(s) zullen gewoon doorgaan met de incassoprocedure, totdat de schuldhulpverlener contact met hem/hen opneemt voor een betalingsregeling. je kan in het geval van schulden het beste gewoon contact opnemen met je schuldeiser(s) en alvast een betalingsregeling treffen. ik heb ook begrepen dat je nergens terecht kan voor een lening. al zou je dit toch lukken dan is dit ook niet 1, 2, 3 geregeld. hoe dan ook: snel ff geld lenen zit er niet in (voor grotere bedragen dan). gaat het maar om een klein bedrag dan kan je www.saldodipje.nl eens proberen (tot eur 500,-), maar let wel heeeeel goed op de voorwaarden!!! geld lenen kost geld, weet je wel. je bent wel gewaarschuwd.
ik wens jou veel succes met het oplossen van je (geld)probleem.