Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerdamarijke
gerdamarijke - 20-09-2011 17:55:00
Auto & Vervoer

Betalen voor iets wat niet aangekomen is

Trouwens wel vreemd, dit staat er in de voorwaarden:
de unitedconsumers tankkaart heeft een kaartwaarde (momenteel per 1 januari 2007 is dat € 5,- incl. btw) welke wordt verrekend met het kortingstegoed dat de deelnemer bij de stichting beheer derdengelden unitedconsumers kortingsprogramma's heeft opgebouwd, tenzij unitedconsumers dit bedrag overeenkomstig lid 3 van deze bepaling reeds heeft ge?ncasseerd.
en
lid 3 indien de deelnemer zich enkel inschrijft bij unitedconsumers motorbrandstof b.v. en binnen drie maanden na inschrijving minder dan 100 liter met de unitedconsumers tankkaart heeft getankt, zal unitedconsumers de kaartwaarde van de rekening van de deelnemer incasseren. bij inschrijving machtigt de deelnemer unitedconsumers hiertoe eenmalig.

ts zou de pas (als hij hem wel ontvangen had)nog niet eens 3 maanden kunnen hebben.