Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gw
gwoutersen - 22-09-2011 14:53:12
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Er wordt nu zo druk over het geld gespeculeerd dat we van griekenland misschien nooit meer terug krijgen, maar veel belangrijker is het doordrukken dat hans hogervorst (met vingertje in z'n keel) bij ons door de strot duuwde, die foute beslissing is voor ons allemaal een grote molensteen aan het worden en met de arrogante cda en vvd houding om dat terug te draaien zal dit alles nog lang in stand gehouden worden.

als de premie weer naar draagkracht wordt bijgedragen en de zorgtoeslag geheel wordt afgeschaft scheelt dat enorm veel aan burocratie. er zijn zoveel dingen waar wij met onze pet niet bij kunnen dat het soms beter lijkt het eens over te laten aan iemand zonder stropdas of opleiding.

de dienst omroep bijdrage werd afgeschaft en ondergebracht bij financien en die heb nu zo'n dikke vinger in de pap dat de omroepen niet meer met ons geld kunnen smijten.

voor de wegenbelasting betaal je met 5.000 km per jaar net zoveel als iemand die 10 tot 20x meer per jaar rijdt. waarom niet gewoon in de benzine en weg met al die burocratische te innen wegenbelastingen.

die knappekoppegeloofwaardigheid houden ze ondanks ze zien dat ze het verkeerd doen, halstarrig vast. gelukkig hebben we nog weleens iets tijdelijks zoals het kwartje van kok.