Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nu
nuvervara - 23-09-2011 15:26:38
Geldzaken & Recht

Zorgkosten

Het is 'not-done'dat verzekeraars schade op elkaar verhalen. bijv. als een specialist een verwijtbare fout maakt waardoor vele kostbare herstel operaties nodig zijn, betaalt de zorgverzekeraar blindelings de kosten zonder deze op de wa verzekeraar van het ziekenhuis te verhalen. dit geldt ook wanneer een vrachtwagen chauffeur een personen auto te pletter rijdt en de inzittenden jarenlang moeten revalideren, dan worden de revalidatie kosten uit de awbz pot betaald zonder dit te verhalen op de schade verzekering van het transport bedrijf. denkje dat unive zorg verzekeraar de kosten gaat verhalen op unive/schade of unive-wa?
overigens zijn alle voorstellen op dit forum peanuts vergeleken met de 45% overheadkosten tgv de huidige structuur met 80 zorgverzekeraars en 15 `zorgkantoren`