Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 23-09-2011 19:06:45
Computers & Telefonie

Mijn letters van myn laptop verdwijnen

Hoi kessel45,

als de letters van de toetsen slijten dan is dat niet goed. ik moet je zeggen dat ik nieuwsgierig ben naar het merk. bij mij bekend is dat asus, hp, medion en toshiba laptops er geen last van hebben, daar is pas sprake van slijtage na 5 jaar intensief gebruik.

als lapmiddel kan je een usb-toetsenbord er bij aanschaffen (prijs v.a. € 10) .
maar ik wil je ook graag wijzen op je consumentenrecht. als de laptop jonger is dan 2 jaar kan je rustig terug naar de winkel en zeggen dat je recht hebt op minstens 4 jaar ongestoord gebruik en kan je als gewicht in de onderhandelingsschaal wijzen op bw (burgerlijk wetboek) hoofdstuk 7 waarin staat dat je daar recht op hebt. de kans is wel dat je de machine een paar weken kwijt bent als je hem inlevert ter reparatie. je komt dan wel tegenover mogelijke verzendkosten te staan, reparatiekosten kunnen slechts deels bij jou in rekening worden gebracht.

succes,
erky