Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 25-09-2011 14:31:36
Computers & Telefonie

Is er verschil tussen div. microsoft programma's?

Dat is inderdaad verwarrend, van http://www.microsoft.com/security/scanner/nl-nl/default.aspx">microsoft safety scanner had ik zelf nog niet gehoord.

windows defender is software tegen spyware, die (mits ingeschakeld) permanent op de achtergrond draait.

daarnaast heb je dus microsoft safety scanner (waarmee u uw pc on-demand kunt scannen en virussen, spyware en andere schadelijke software kunt verwijderen) die je zelf kan downloaden en kan gebruiken en windows malicious software removal tool (mrt.exe) die je automatisch binnenhaalt via windows update (en die ook automatisch eenmalig op de achtergrond draait).

je hebt overigens ook nog http://www.microsoft.com/nl-nl/security_essentials/default.aspx">microsoft security essentials wat je dus kan installeren als permanente oplossing (gratis anti virus software die altijd draait).