Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eva369
eva369 - 28-09-2011 08:28:10
Voeding & Gezondheid

Andermaal verhoogte zorgpremie

[quote=loreleigil schreef op dinsdag 27 sep 2011, 15:15][quote=eva369 schreef op dinsdag 27 sep 2011, 15:06]als er een balkenende norm voor artsen komt, dan gaan ze waarschijnlijk massaal de grens over waar meer betaald wordt. je wil na een studie van 6/7 jaar er wel wat voor terug zien. en terecht. een deel van die studie is anders wel door de maatschappij betaald! en jij vindt € 187.000,- dusdanig weinig dat als jij het zou verdienen, je acuut ontslag nam en ging emigreren? tel daar ook nog even bij op dat mensen met dit inkomen nog steeds kinderbijslag krijgen (belachelijk) en hypotheekrenteaftrek. nou, nou, wat weinig!!

ik ben dan geen arts, maar mijn opleiding duurt ook ruim 7 jaar en mensen die meer jaren studeren, verdienen nou eenmaal meer. dat is altijd al zo geweest. vergeet ook niet dat artsen soms naast hun gewonen 40+ uur werkweek ook nog oproepbaar zijn en dus niet in het weekend even een dagje uit kunnen.

en ja ik ben wel voor de hypotheekrenteaftrek te beperken, maar dat gebeurt toch niet met de vvd.