Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
ankhor - 29-09-2011 13:32:55
Geldzaken & Recht

Waarom huurtoeslag minderen tewijl belastingaftrek wel mogelijk blijft?

Goh waarom was deze maatregel, de omschrijving was, scheefwonen.
men woont namelijk in een huis dat eigenlijk voor starters was bedoeld.
maar gebeurd dat ook niet bij koopwoningen, waar mensen nog in
een woning zitten maar eigenlijk een duurdere woning zouden kunnen betrekken?
en huur verhogen? de koopwoning markt stort in, lagere koopprijzen dus, dus
moeten we niet eens gaan denken aan huurverlagingen?(ik woon al twintig jaar in deze woning, heb ik hem niet een beetje afbetaald?)

tevens, scheefshoppen, ook zoiets, regelmatig zie ik in supermarkten dat mensen,
die genoeg geld hebben, zomaar de goedkope artikelen kopen, terwijl ze duidelijk zich ook de duurdere kunnen veroorloven, grijpt een minima straks mis, want die kunnen zich die duurdere niet veroorloven. dus ik vind dat wettelijk bepaald moet worden dat ze die duurdere produkten kopen, kom nou zeg. ;o)

ik bedoel, vvd is dus bezig de (lagere) arbeiders uit te knijpen, en de eigen achterban cadeautjes te geven. met dat 'scheef' dit en dat klinkt het geloofwaardig maar mijn shoppen voorbeeld geeft dus aan dat het niet zo hoeft te zijn.

tevens, wonen is meer dan alleen huur of hypotheek betalen, sociale cohesie van de vertrouwde buurt/omgeving en kennissen is ook belangrijk, maar het lijkt steeds meer dat we niet meer zijn dan een monetaire rekeneenheid die statisch moet kloppen met economische rekenmodellen. slaven van het geld dus. )o+->