Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 29-09-2011 15:33:46
Voeding & Gezondheid

Andermaal verhoogte zorgpremie

Specialisten gewoon weer terug in dienst van de verschillende ziekenhuizen tegen een vast salaris voor hun 40 urige werkweek en eventueel overuren apart betaald net als dat nu gebeurd met andere werknemers...

hun drang naar nieuwe speeltjes komt dan automatisch te vervallen omdat dan het ziekenhuis hier over gaat en niet meer de specialist en aldus krijg je al een flinke verlaging van de kosten...

het feit dat men lang leert wil niet zeggen dat je automatisch een hoog loon krijgt, er zijn genoeg beroepen waaronder bijvoorbeeld musicanten die een meer normaal salaris hebben al hebben zij ook lang gestudeerd, het kan dus wel anders!!!

managers die nu de ziekenhuizen bevolken op elk niveua er weer uit en weer de vertrouwde handen van de verplegers aan het bed scheelt ook veel kosten, managers kosten immers veel meer dan de verplegers... (over onderbetaalden gesproken!!!)