Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 01-10-2011 07:23:08
Geldzaken & Recht

Beleggingsproducten

[quote=jantom schreef op donderdag 29 sep 2011, 12:03]

beleggen kan met verstand worden gedaan maar het is volgens mij vooral gokken.


beleggen is geen gokken, maar als je het serieus wilt doen moet je er ook serieus (zelf!) tijd in steken om het goed te doen. de meeste ontwikkelingen zijn redelijk te voorspellen. beursgenoteerde bedrijven doen voorspellingen over de te verwachten omzet en winst en in de meeste gevallen kloppen die ook. als de forecast niet overeenkomt met de werkelijkheid worden die bedrijven immers direct afgestraft op de beurs. ook als er wijzigingen in de forecast optreden melden deze bedrijven dat.

dus als je serieus met een beleggingsportfolio bezig bent is het geen gokken. je moet echter wel die tijd er in willen steken. beleggen is niet iets wat je op z'n beloop moet laten.