Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agapon - 02-10-2011 09:34:13
Geldzaken & Recht

Beleggingsproducten

Riksie, het is zelf nog sterker. bij groeninvesteringen was er door de toenmalige regering een voordelige belasingscompensatie waar door e.e.a. afgeschreven kon worden. twee jaar later wordt het ineens ingetrokken en daar sta je met lege handen. zwaar beschadigd door het vertrouwen in de regering en dan er achter komen dat er een enorme villa staat in heiloo met enige ha bos er omheen die vervolgens wel mag afschrijven, hoezit dit nu weer in elkaar???

toenmalige sp onder leiding van agnes kant (haar voorganger), maar van agnes persoonlijk een antwoordt gekregen, zij zouden samen een vuist gaan vormen en vragen in de kamer gaan stellen, edoch het resultaat kwam er om neer dat je tevreden met .........niets. dan de spijtbetuigingen van de heer balkenellende (u leesthet goed) met verwijzing naar allerhande instanties die opzich ook totaal niet functioneren en hij confronteerd werd, was het enigste wat hij zei in de briefwisseling dat hij helaas er niets aan kon doen.

aanschrijven van het ministerie van justitie hier werd vermeld dat zij niets in indivuduele gevallen konden doen en betekenen. hen gevraagd of individuele gevallen waarbij zeker 6000 mensen de klos zijn, of je hier nog van een individu mag spreken en toen werd het stil en niets meer gehoord.

ik kan ook v.w.b. de kinderrechters enaanverwante tuig heel wat op noemen, waarbij je gewoon in je hemd wordt gezet, maar daar deze discusie helaas niet over.

deze rechtsstraat is geen rechtsstaat en het is er eentje die zijn miskleunen niet wil erkennen en daarbij niet zal overgaan tot compensatie van de slachtoffers.
men heeft het kennelijk te druk met buitenlandse politiek en hiellelikkerij naar het buitenland om enige aandacht te schenken aan de binnenlandse problemen.

alles wat ik boven beweer kan ik bewijzen, inmiddels een archief waar ze in den haag jaloers op zouden worden.