Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lambikske - 02-10-2011 17:55:39
Elektronica & TV

Wegvallende cijfers/letters op display telefoon

Ik kan het me bijna niet voorstellen dat de accu's na een 1,5 jaar al aan vervanging toe zouden zijn. deze orchid telefoon is met nimh accu's geleverd en volgens de beschrijving hebben deze een heel lange levensduur. de accu's kunnen ook niet overladen worden. bovendien zou de leverancier na mijn klacht mij dan toch geen nieuwe dect-telefoon toegezonden hebben zonder te wijzen op de "slecht" geworden accu's?
in de handleiding wordt wel gewaarschuwd om warmtebronnen te vermijden. het is wel eens voorgekomen dat de telefoon in de zon heeft gelegen. dat dit niet goed is begrijp ik, maar dat dat de reden is dat de accu's al ver leeg zijn, lijkt me toch wel wat ver gaan.