Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
choocomel - 04-10-2011 23:13:02
Auto & Vervoer

Bva-auctions heeft mij een defecte auto verkocht

Ja oke, ik begrijp dat ze niet de tijd hebben om informatie over elke auto te vragen. het is wel anders dan marktplaats want je mag de auto's alleen bekijken en meer niet. ook heb ik de apk papieren doorgelopen en daar stond niets hierover.

maar als je dan contact opneemt dat de auto ernstige problemen heeft, vind ik dat je wel een vergoeding of teruggave van geld mag ontvangen ipv aan de lijn gehouden worden met valse beloftes. en anders moet het gewoon niet gebeuren want sommige mensen betalen echt enorme bedragen voor veilingen. soms meer dan wat ze waard zijn. ook heb ik bva zien knoeien met modelnummers van elektronica waarna mensen meer op bieden dan wat ze eigenlijk echt kosten! ze zijn duidelijk bezig met oplichterij