Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 04-10-2011 23:30:27
Auto & Vervoer

Bva-auctions heeft mij een defecte auto verkocht

[quote=choocomel schreef op dinsdag 4 okt 2011, 23:13]ja oke, ik begrijp dat ze niet de tijd hebben om informatie over elke auto te vragen. het is wel anders dan marktplaats want je mag de auto's alleen bekijken en meer niet. ook heb ik de apk papieren doorgelopen en daar stond niets hierover.

dat jij een auto koopt waar je geen testrit mee kan maken of aankoopkeuring voor kunt laten uitvoeren is natuurlijk een risico wat je zelf neemt als je het op zo`n manier koopt.
bij een apk kijken ze volgens mij niet naar dingen die je noemde.
maar ik kan ook voor paar euro`s extra apk op een krot laten slingeren ;-)
dus apk is bepaald niet zaligmakend..........

maar lijkt mij dat zo`n site een verkoper nog wel kan aanspreken of jou gegevens kan verstrekken als het echt de spuigaten uitloopt.......
er zullen voor verkopers toch ook wel (contract) voorwaarden gelden verwacht ik en als geld eerst via hun gaat houden ze het wellicht tijdje vast voor ze het doorbetalen voor als er probleem rijst en kunnen ze dat wellicht stoppen en koop ` terugdraaien`
misschien kun je daar iets over vinden op de site, ik heb info niet doorgespit.

heb je helemaal geen gegevens van (echte) verkoper ?