Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 05-10-2011 12:47:58
Auto & Vervoer

Bva-auctions heeft mij een defecte auto verkocht

Niemand betitelt je hier als dom, mensen proberen je op weg te helpen en geven aan waar de valkuilen zitten als het gaat om de schadevergoeding terug te halen. dit zijn wel dingen waar je rekening mee zal moeten houden.
je geeft aan geen kans te hebben gehad om de auto te kunnen keuren, heb je dit wel aangevraagd dan? zo, ja heb je daar bewijs van dat bva heeft aangegeven hier niet aan te kunnen voldoen. wat ik probeer aan te geven is dat zij verwijzen dat het inderdaad mogelijk is, hoe en waar, weet ik niet, dat weet jij.

dat jij aangeeft te geloven wat de verkoper onder een advertentie neerzet is voor jouw rekening. je ziet dat het dus niet conform de waarheid is. en zoals rjw aangeeft neem je echt wel een bewust risico door de auto niet te laten keuren en zoals ik al aangaf heb je eigenlijk achteraf weinig meer te eisen.

als er op de site aangeeft dat er een aankoopkeuring gedaan kon worden en jij wel naar deze mogelijkheden hebt gevraagd, sta je sterker als je dit niet hebt gedaan.