Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 05-10-2011 14:12:26
Voeding & Gezondheid

Wat kan je doen tegen vet haar ?

@moorees,

ik heb ook behoorlijk vet haar.
tot voor kort gebruikte ik andrelonshampoo langer fris, maar dat is helaas uit de handel genomen, nu gebruik ik fructis fris, dat is vergelijkbaar.
eerst maak ik mijn haar nat, dan neem ik een klein beetje shampoo (ter grootte van een dubbeltje) en masseer ik eerst mijn hoofdhuid (zachtjes), het schuimt dan nog niet, maar dat geeft niet.
dan spoel ik het uit met lauw water en dan was ik het nogmaals met echt maar een heel klein beetje shampoo, ter grootte van een erwt, echt maar 1 druppeltje, nou dan schuimt het echt wel hoor!
nogmaals goed uitspoelen.
ik was mijn haar niet meer dan 2x per week en dat voldoet prima.
en ik zou als ik jou was geen cremespoeling gebruiken, tenminste.......als je kort haar hebt, ik heb dat ook wel gebruikt, maar mijn haar werd daar toch sneller vet van.
succes!

vr.gr. wilma

@tenormin,

schoonmaakazijn met lavendelgeur heb ik ook bij dirk v.d. broek in de schappen zien staan.