Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 05-10-2011 14:41:07
Elektronica & TV

Voorrijkosten

[quote=orgelmuts schreef op woensdag 5 okt 2011, 14:25]

ben ik nu gek, ik zie nergens meer duimen staan?? geen rode, maar ook geen groene.

beste orgelmuts; de redaktie is eindelijk wijs geworden en heeft alle duimen verwijderd. ze verdienen er een grote dikke groene duim voor.

we zijn nu ook verlost van het gezeur van birdies, die niet tegen het gezeur kon van gezeur over de rode duimen. te pas en te onpas reageerde birdies geagiteerd, als mensen weer eens niet goed werden van de rode duimen, die op persoon en niet op reactie werden gegeven, waarmee birdies dus dezelfde zonde beging die birdies anderen verweet: pot verwijt de ketel, maar dat was niet rood of groen, maar zwart.

en voor devreemdevogel: je opmerking was erg ongepast naar tenormin en wat zijn in godsnaam 'echte experts'? mensen die aan een stoel gebonden zitten en de gosdganselijke dag hier rondhangen omdat ze niets anders kunnen doen, voor wat voor reden dan ook? de experttitel is vrij makkelijk te halen, als je daar je zinnen op zet, maar daarmee ben je nog geen 'echte expert', hooguit een handige googler.