Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 05-10-2011 16:17:52
Elektronica & TV

Voorrijkosten

[quote=tenormin schreef op woensdag 5 okt 2011, 14:54]mosterdpot, je hebt volkomen gelijk met het woord expert. wat is een expert? als men oprecht probeert iemand een antwoord te geven en die "men" wie iets schreef kon ik er vergif op innemen dat het niet goed was. inderdaad verdient de redactie hiervoor een pluim. bij mijn naam staat expert van de maand huppeldepup, wat geen bal zegt natuurlijk.
willemjoseph's vraag over ziggo heeft dus veel meer losgemaakt; ik ben er wel content mee en uiteraard, sommige niet.

ach, ik beschouw mezelf niet als expert, maar op sommige gebieden wel als een ervaringsdeskundige, en dat is toch ook goed, als je iemand maar kan helpen.

@tenormin, ben ik ff blij dat r niets mis is met mijn verstand, hahaha ;)

zelf zit ik ook bij ziggo en ongeveer een jaar geleden hebben ze mij een nieuw modem toegestuurd, zonder een begeleidende brief.
daar heb ik toen over opgebeld en ik kreeg te horen dat ik dat modem moest installeren.
ik vond het wel heel vreemd dat ik daar verder vanuit ziggo geen bericht had gekregen en dat ik zelf dat ding moest installeren.
ik heb erbij vermeld dat ik rolstoelgebonden ben en dat dus niet zelf kan doen, maar ze wilden alleen een installateur tegen betaling laten komen.
nu snap ik dat wel, maar ik vind wel dat ík niet om een ander modem heb gevraagd en nu kosten moet maken om dat ding te installeren.
en waar moet je met dat oude ding heen? en nu een jaar later hebben ze weer een ander modem opgestuurd! kan ik weer gaan beginnen.............zucht.