Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
draadje - 06-10-2011 16:46:15
Geldzaken & Recht

Zorgkosten


birdies,


wij hebben dit overwogen! maar er is zoveel onrecht en onrechtmatig gebruik van overheidsgeld op allerlei fronten. van de gemeenteraads vergadering tot bestuursvergaderingen van allerlei semie en overheids instellingen tot ziekenhuis vergaderingen van allerlei bestuursmanagers. maar ook publieke omroepen .waterschappen woningcorporaties. ook menen instellingen dat zij zo nu en dan feestjes moeten organiseren. of directiekamers (uwv destijds met gouden kranen! ex directeur is nu directeur bestrijding ivm oa terrorisme!
wij kunnen wel even doorgaan. honderden miljoenen .zelfs miljarden worden nodeloos uitgegeven! maar als een arme sloeber een aanvraag indiend voor bijzondere bijstand ,is men in veel gevallen niet thuis. ouderen moeten voor een nieuwe bril wachten op vakantie geld in mei .anders kunnen zij die niet betalen!
moeten wij nog even doorgaan. onze harde schijven bevatten 3000 gb aan gegevens van dergelijke gevallen ,tot verkeerde jaarrekeningen van honderd gemeenten in nederland(onderzocht door prof drs verheul (register accountant)