Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donkschr
donkschr - 07-10-2011 15:11:44
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Volkomen met zwaardvis eens. niet alleen wat hij/zij meldt klopt. zowel links als rechts zitten delen die wazig worden; gevaarlijk bij het autorijden. ook je vaak een streep het veraf- en dichtbij gedeelte en moet je zoeken door welk deel je het beste kunt zien. als je cilinders nodig hebt is het voor dit soort winkels ook een probleem. dit soort winkels beschikt vaak over grote voorraden van een beperkt aantal plus- en minglazen. iets afwijkends kunnen zij meestal niet leveren.

dan nog een opmerking voor degene die het hebben over een oogarts. al sinds enkele jaren kun je je niet meer door laten verwijzen naar een oogarts. alleen als je iets bijzonders aan je ogen hebt kun je daar terecht.
een goede opticiƫn kan ook de oogmeting, oogdruk en pupilstand meten.