Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lottesanne
lottesanne - 07-10-2011 15:27:30
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Zo, na vele problemen met het inloggen eindelijk een reactie kunnen geven. ik ga zelf altijd voor een bril naar hans anders. je wordt daar goed geholpen, de service is top. ook weten zij hoe ze een bril moeten afstellen, ik heb dat ook wel eens bij pearle gedaan, maar die kunnen dit niet. maar ik moet er wel bij zeggen dat het geheel van de vestiging afhangt hoe je geholpen wordt. dit geld voor alle grote ketens. wij hebben op het dorp ook een onafhankelijke opticien, maar de service is daar heel wat minder wanneer je daar geen bril hebt gekocht.
ik heb multi-focale glazen. eerst in een bril met ronde glazen. deze bevielen heel erg goed. nu heb ik ze in een bril met rechthoekige glazen, deze bevallen minder goed. maar ik ben wel heel tevreden met multifocale glazen (overigens wel de op één na duurste versie), maar dan moeten ze wel in een bril met ronde glazen zitten. multifocaal bevalt veel beter dan brillen met een leesvenster. het is wel even wennen, maar ik vind het optimaal.
en of een oogarts de ogen nog opmeten wil betwijfel ik, je kunt niet zonder verwijzing naar een oogarts en die krijg je bij ons echt niet als er geen noodzaak is (lees, ik moet alleen een bril hebben). daarvoor kun je echt alleen maar bij de opticien terecht.