Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
katja54 - 07-10-2011 19:17:20
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Ik ga al jaren naar hans anders , ze hebben leuke aanbiedingen zoals ik laatst een zonnebril op sterkte kon bestellen bij mijn nieuwe bril.
het enige nadeel van mijn bril is dat er een prisma ingeslepen moet worden en samen met dubbelfocus maakt het de glazen erg duur.
ik moet wel want door dat prisma kan ik mijn ogen niet laten laseren wat ik wel had gewild.
let met een bril aanschaffen even op met wat voor een werk je doet , ik werkte in een supermarkt en moest vaak dozen openen en in de schappen tillen ,, als je dan kunststof glazen in je bril hebt en je gaat even met het karton langs je glas heb je er vlug krassen op.
een bril met glazen van glas is iets zwaarder (merkte ik nooit iets van ) maar je moet hem niet op een plavuizen vloer laten vallen want dan is hij stuk.