Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 08-10-2011 00:03:20
Elektronica & TV

Voorrijkosten

[quote=orgelmuts schreef op vrijdag 7 okt 2011, 22:43
.
dat vond ik ook schandalig.


vind ik ook, ik neem tenminste aan dat dat gewoon een particulier was. zeker met "kerkelijke" hulp. die ziggo man was waarschijnlijk in "uniform" en als ziggo man herkenbaar, hij had inderdaad wél even kunnen waarschuwen.
@tenormin: willemjoseph schreef zelf dat die man 25 meter verderop bezig was, dus dat is heen en terug 50 meter! ik heb inderdaad eens op een fietspad buiten de bebouwde kom een band geplakt voor een (moeilijk) lopende medefietser met een lekke band, maar dat bood ik zelf aan en daarnaast ben ik geen fietsenmaker en dus niets beroepshalve onderweg, in de tijd van mijn baas die ik dus zou belazeren, tenzij ik weet dat hij dat niet erg vind, wat ik betwijfel, als ik een gratis reparatie o.i.d zou doen in de tijd dat hij mij betaald zonder hem te vragen!