Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 08-10-2011 14:22:03
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Heel moeilijke vraag. ik zou zeggen ga naar hans anders, goedkoop en goede service, is mijn ervaring, in groningen anderen zeggen dat niet te doen. een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel, oftewel welke werknemer tref je en heeft'ie goed geslapen. we lezen veel klachten van scribenten over winkels, echter, als je goed leest, maken ze zelf een foutje of beoordeling of iets willen wat niet kan en, wat hier nog vaker voorkomt, dat men iets gratis wil wat eigenlijk redelijker wijze niet kan.
heerlijk, rode duimen kunnen niet meer gegeven worden, nu moet negatief commentaar gedefinieerd worden en daar hebben velen moeite mee bij gebrek aan fundering van doorslaggevende argumenten! een wijs besluit van de redactie.

mijn advies, ga naar een paar winkels, praat en pas en besluit dan. bedenk dat net als bij auto's je meer hebt aan een goede monteur dan aan een gerenommeerd merk met een slechte monteur. wij zijn niet deskundig genoeg om te beoordelen of iemand in een winkel deskundig genoeg is, een aardige behulpzame winkelbediende kunnen we echter wél traceren, houdt het daar op en ga vooral niet af op een negatieve ervaring van een scribent die met iemand in een winkel sprak die hem niet lag en dus alles verkeerd deed, althans in de ogen van de klant en dat daarom het hele concern niet meer deugt! voorbeeld, aldi en hans anders.(jammer dat er ook geen groene duimen meer zijn)