Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diadino
diadino - 08-10-2011 15:00:18
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Hooi,
hoe verschillend kunnen ervaringen zijn.
ik heb jaren geleden mijn ogen eens op laten meten bij hans anders in hilversum, en zonder duidelijk de uitslag te geven werd ik toen gelijk megenomen naar de displays om een montuur uit te zoeken :-(
hoezo erg graag willen verkopen.
toen ik een week later bij de echte oogarts was, bleek uit zijn oogmetingen dat ik nog absoluut niet aan een bril toe was (afwijking van +/-0,25)
bij andere zaken wilde ze de meting terecht niet doen, omdat 1 meting doen als je diabetes hebt toch geen goed beeld zou geven van de benodigde sterkte.mijn vrouw heeft ooit eens een bril in diezelfde winkel gekocht, en de service was toch wel beneden peil. glazen waren niet goed, maar volgens de winkelier was dat haar eigen schuld. ze hebben het een keer proberen te herstellen en er gelijk bij gezegd dat een 2e keer niet mogelijk was.
bij eyewish en het huis heb ik zelf in ieder geval goede ervaringen met mijn zonnebrillen, kapotte veren werden zonder problemen gratis vervangen (zonder een aankoopbon te hoeven overleggen of iets dergelijks)