Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-10-2011 16:46:07
Geldzaken & Recht

Informatie bureau nobel in westmaas wordt de wet overtreden??

Ik heb op 3-10-11 een brief mogen ontvangen van de nobel informatiebureau
met het verzoek info te verschaffen. er ging bij mij gelijk een lichtje branden dat het het eea niet klopte dus besloot niets te doen.
nu krijg ik op 6-10-11 weer een brief waarin staat dat zij: mij op een recent aan u verzonden verzoek telefonisch contact met ons op te nemen heeft u helaas niet gereageerd.daar kunnen natuurlijk diverse redenen voor zijn. in het 2e gedeelte zeggen ze:wij zouden het natuurlijk bijzonder waarderen indien u alsnog uw medewerking zou willen verlenen aan de juiste informatieverschaffing, uiteraard ook in u eigen belang. en dan geven ze aan dat ik dan alsnog het telefoonnummer kan bellen.
in de 3e allinea voeren ze de druk op door te zeggen:indien u omgaand reageert zullen wij het voorgenomen huisbezoek voan onze buitendienstmedewerker annuleren. mocht u nog vragen hebben of wenst u aanvulledne informatie over de door ons verlangde gegevens, dan zijn wij graag bereid uw vragen te beantwoorden.

wat mij opvalt in deze brief dat ook deze heel vaag is en eigenlijk niets zegt over de opdrachtgever.
mijn vraag is heeft iemand ook de 2e (dreig)brief ontvangen, natuurlijk ga ik hier niet op in maar bewaar alles want eerlijk gezegt kan ik niet wachten totdat de oplichter voor mijn deur staat zoals ze in de 3e alinea aangeven.