Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 08-10-2011 23:55:31
Voeding & Gezondheid

Waar moet ik mijn bril kopenl? en waarom?

Marijke 77, waaraan is een winkel met een goede optometrist herkenbaar? hangt er een bordje voor het raam:"wij hebben een goede optometrist"? alle winkels die ogen opmeten hebben een goede optometrist, niet goede halen het examen voor het verplichte diploma niet en dan mogen er geen ogen opgemeten worden!
@carol3: waarom zijn de brillen van hans anders en pearl niks? kon je er niet goed door zien? geen enkele optometrist is onafhankelijk, alleen de ene is meer integer dan de andere en ook die draagt geen bordje om zijn nek met de tekst: "ik ben integer"of de tekst "ik ben niet integer". ik vroeg bij "mijn" hans anders in groningen om ontspiegelde en gecoate glazen waarop ik als antwoord kreeg, "dat kan meneer, graag zelfs, maar dat is alleen maar nodeloos duurder gemaakt door reclameteksten van bedrijven die alleen maar op een hoge winst letten en niet op de belangen van de klant, vandaar dat ik maar €90 moest betalen, een hard plastic brillendoosje en poetsdoekje kreeg ik er gratis bij! toen ik jaaaaren geleden eens van een bril, die ik drie jaar daarvoor bij een ander filiaal van hans anders had gekocht, een pootje brak kreeg ik, omdat dat ene pootje niet meer leverbaar was, gratis twee nieuwe pootjes erop gezet, dat vind ik niet niks maar erg goed!